Psycholoog

Willem Deprez

Psychotherapie biedt ruimte aan ieder die daar nood aan heeft, om in alle veiligheid zijn of haar problemen, bekommernissen en kwetsuren samen met de therapeut te bekijken. De ondersteunende aanwezigheid van de therapeut tijdens de psychotherapie geeft ieder de kans om aandachtig bij zichzelf stil te staan, met geduld, openheid en mededogen.
Uit dit samenspel ontstaan nieuwe zienswijzen en zingevingen, helende en geheelde gevoelens, creatieve oplossingen. Je geniet opnieuw meer van je leven, je groeit opnieuw en maakt gemakkelijker verbinding met de mensen rondom jou.

pexels-pavel-danilyuk-6712647

11 jaar Ervaring

Met 11 jaar ervaring weet ik hoe een verstoorde balans te behandelen.

Veilig

Los emotionele problemen op, verbeter uw mentale gezondheid en gevoel van welzijn, allemaal in een ondersteunende en veilige ruimte.

Luisterend oor

Geen haast, maar een ontspannen gesprek waarbij we de alles bekijken van A tot Z.

"Grote hulp"

“De afgelopen jaren had ik last van duistere gedachten. Willem heeft me geholpen de wereld in het juiste daglicht te plaatsen. Ik weet nu waarom ik in het verleden soms ongelukkig was en kan mijn geluk beter appreciëren. “

Lisa

"Relatie"

“Lange werkdagen heeft onze relatie op de proef gesteld. Door de jaren heen hebben we te weinig tijd aan elkaar besteed. Dit heeft veel druk op onze relatie gezet. Aan de hand van enkele sessies hebben we weer tijd voor elkaar kunnen maken.”

Nicholas